σκάλες λαμαρίνας

     

ΣΚΑΛΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ / ΣΚΑΛΕΣ INOX

 

σκάλες μεγάλες

 

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

1. Οι  ελικοειδείς  μας  κλίμακες  μπορούν  να  έχουν δίοδο μέχρι και 26 cm μεγαλύτερη των κλασικών σε ισοδύναμες τρύπες. 

2. Τα συστήματα συναρμολόγησης  Megan λύνουν  κάθε πρόβλημα  εισόδου και εξόδου. Έχουμε είσοδο και έξοδο κατ’ επιλογή.


3. Με την δυνατότητα συνεργασίας δεξιόστροφων, αριστερόστροφων και ορθογώνιων πατημάτων, λύσαμε θέματα σχήματος και μήκους της σκάλας.


4. Μια  κάτοψη του χώρου σας αρκεί και: Με την πείρα μας και την τεράστια  βιβλιοθήκη μας σε σκαριφήματα, γραμμικά  και  φωτορεαλιστικά  σχέδια, καθώς και με τις εκατοντάδες των φωτογραφιών μας από κατασκευαστικές λεπτομέρειες έργων με υλικά  Megan, ο συνεργάτης μας  γνωρίζει εκ των προτέρων την μορφή, την σύνθεση και το κόστος της σκάλας έργου που θα παραλάβει, είτε είναι επαγγελματίας, είτε είναι ιδιώτης. 

5. Άλλα πλεονεκτήματα των ανεμόσκαλών μας  είναι ότι έχουν λύσει το πρόβλημα του τριξίματος των  σκαλών. Οι σκάλες μας δεν τρίζουν.

6. Εξ άλλου, οι σκάλες μας, σε περίπτωση μετακόμισης, με την ίδια ευκολία που συναρμολογούνται μπορούν και να αποσυναρμολογηθούν.

7. Χρειάζονται  ελάχιστο χώρο αποθήκευσης.

8. Ο απομεμακρυσμένος  συνεργάτης μας  εσωτερικού ή εξωτερικού παραλαμβάνει ένα μικρού όγκου πακέτο, με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα  και με οδηγίες συναρμολόγησης, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα μεταφοράς  και κατασκευής.

9. Ένα σημαντικό ποσοστό πελατών είναι  ιδιώτες  που συναρμολογούν τις σκάλες μας οι ίδιοι. Eίναι σκάλες τύπου " do it yourself ".Τα πιθανά λάθη  τους δεν είναι μοιραία επειδή τα συστήματα συναρμολόγησής μας μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν και το απρόβλεπτο.

10. Ασφαλίζουμε την αγκύρωση των ΙΝΟΧ ανεμόσκαλων Megan με συστήματα πολλών τύπων (υποπόδια, ανάρτηση από οροφή, αγκύρωση σε τοίχους, ακόμη και απομακρυσμένους, κ.α.)

 

 

     

Copyright© skalesmegan.gr | design by xndpages.gr | 146 Vouliagmenis Ave. 16674 Athens Greece | Tel: +30 210 9680 037 | www.megan.gr | www.kagkelamegan.gr | www.inoxmegan.gr | email:info@megan.gr